AQUAEL MINIBOOST 100
AQUAEL MINIBOOST 100

AQUAEL MINIBOOST 100

MINIBOOST 100 je jeden z najmenších membránových prevzdušňovačov na trhu. Vďaka plynule nastaviteľnému výkonu ho možno ľahko prispôsobiť akejkoľvek nádrži. Jednou z jeho hlavných výhod je mimoriadne odolná membrána.
Posledné kusy v sklade
7,77 €
S DPH

 
MINIBOOST 100 je malý akváriový prevzdušňovač s nastaviteľným výkonom. Zariadenie dosahuje vysoký výkon napriek veľmi malým rozmerom a nízkej spotrebe energie.


MINIBOOST 100 je určený pre majiteľov malých akvárií s objemom do 100 l. Je navrhnutý tak, aby zabezpečil účinné prevzdušňovanie vody v nádrži. Okrem toho je možné zariadenie použiť na pohon bežných špongiových filtrov (dnes sa väčšinou používajú v nádržiach s krevetami a v akváriách, kde sa chovajú malé rybky). Ako už bolo spomenuté, zariadenie má veľmi malé rozmery (len 8,5 × 4 × 4 cm), čo znamená, že je nenápadné a nezaberá veľa miesta.

Praktický ovládač umožňuje plynulé nastavenie výkonu. Pomocou neho môžete prúd vzduchu prispôsobiť potrebám aj tých najmenších akvárií. Vďaka špeciálnej konštrukcii je membrána mimoriadne odolná, takže môže zostať v prevádzke dlhý čas bez nutnosti výmeny. Vďaka tomu všetkému spotrebuje prevzdušňovač iba 1,8 W elektrickej energie a jeho prevádzka je veľmi lacná. Zariadenie je vyrobené v Poľsku, čo znamená solídne spracovanie a vynikajúcu použiteľnosť. Okrem toho zariadenie spĺňa všetky normy EÚ, ktoré zaručujú bezpečnosť používania.

Prevzdušňovač odporúčame nainštalovať do každého sladkovodného akvária, aj keď je už vybavené filtrom so schopnosťou prevzdušňovania.

Účinný moderný prevzdušňovač výrazne zlepšuje okysličovanie vody, čím vytvára ešte lepšie životné podmienky pre ryby a ostatných obyvateľov akvária. Použitím prevzdušňovača sa zároveň zlepšuje vzhľad akvária.

Úžasný dekoratívny efekt možno dosiahnuť použitím prevzdušňovacej trysky AQUAEL AIRLIGHTS s LED osvetlením.
Rozmery
8,6x5,3x4,9
Príkon
1,8 W
Napájanie
100 l/h
Aquael
aq50
No reviews

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Product added to wishlist
Product added to compare.