Aquatlantis Luminus
Aquatlantis Luminus
Aquatlantis Luminus
Aquatlantis Luminus

Aquatlantis Luminus

Dvojkanálový regulátor pre osvetlenie akvária. Dva napájacie vstupy! Simulácia východu a západu slnka, režim búrky a ďalšie široké možnosti nastavenia priamo na zariadení alebo prostredníctvom mobilnej aplikácie.
Skladem
121,96 €
S DPH

 


Pre maximálne prirodzené osvetlenie akvária - verne napodobníte východ a západ slnka.

  • Zbavte ryby stresu z náhleho zapnutia silného LED svetla .
  • Postupné zmeny intenzity svetla sú prospešné aj z hľadiska fotosyntézy - zlepšíte rast a vitalitu rastlín
  • Postupné stmievanie akvária je príjemným akcentom na večerný relax

Vlastnosti:

  • Univerzálny ovládač osvetlenia akvária Aquatlantis EasyLED (možno ho však použiť s akýmkoľvek 12 alebo 24V LED osvetlením)
  • Dva nezávisle napájané nezávislé kanály (maximálna zaťažiteľnosť každého z nich je 5 A, takže regulátor "ťahá" spolu 10 A)
  • K regulátoru možno pripojiť jedno alebo dve svietidlá
  • Osvetlenie môžete programovať aj prostredníctvom mobilnej aplikácie (Android a iOS)

Schéma zapojenia s dvojkanálovým svietidlom Aquatlantis EasyLED Universal 2.0 (jeden kanál ovláda biele LED diódy, druhý kanál ovláda farebné LED diódy):

Možnosti regulácie

  • Jeden až štyri intervaly pre každý kanál na vytvorenie východu a západu slnka a rôznych efektov dennej a nočnej fázy (simulácia mesačného svitu)
  • Nastaviteľná intenzita svetla (0 % až 100 %)
  • Plynulé stmievanie a čas osvetlenia nastaviteľný od 10 do 90 minút
  • Simulácia "búrky" (prostredníctvom aplikácie)
  • Ovládač je zálohovaný, takže v prípade výpadku prúdu sú programy zachované

Mobilné aplikácie

Aquatlantis Luminus môžete pripojiť k telefónu cez Bluetooth a všetky nastavenia potom vykonať v aplikácii dostupnej pre Android (Play store) aj iOS (App store).

[/vc_row gap="0" columns_placement="middle" content_placement="middle" video_bg_url="https://www.youtube.com/watch?v=lMJXxhRFO1k" bg_type="no_bg" bg_grad="background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0%, #E3E3E3));background: -moz-linear-gradient(top,#E3E3E3 0%);background: pozadie: -webkit-linear-gradient(top,#E3E3E3 0%);pozadie: -o-linear-gradient(top,#E3E3E3 0%);pozadie: -ms-linear-gradient(top,#E3E3E3 0%);pozadie: V tomto prípade je potrebné, aby ste si mohli vybrať, či už chcete alebo nechcete, aby sa vám to páčilo, alebo nie;" parallax_style="vcpb-default" bg_image_repeat="repeat" bg_image_size="cover" bg_img_attach="scroll" parallax_sense="30" animation_direction="left-animation" animation_repeat="repeat" bg_override="0" parallax_content_sense="30" fadeout_start_effect="30" overlay_pattern_opacity="80" multi_color_overlay_opacity="0.6" seperator_type="none_seperator" seperator_position="top_seperator" seperator_shape_size="40" seperator_svg_height="60" seperator_shape_background="#ffffff" seperator_shape_border="none" seperator_shape_border_width="1" icon_type="no_icon" icon_size="32" icon_style="none" icon_color_border="#333333" icon_border_size="1" icon_border_radius="500" icon_border_spacing="50" img_width="48" ult_hide_row_large_screen="off" ult_hide_row_desktop="off" ult_hide_row_tablet="off" ult_hide_row_tablet_small="off" ult_hide_row_mobile="off" ult_hide_row_mobile_large="off"]

V aplikácii je možné nastaviť viacero profilov, takže môžete napríklad používať iné nastavenia počas víkendov a iné počas pracovných dní.

Pre každý profil môžete nastaviť štyri intervaly (pre každý kanál). V rámci intervalu nastavíte 1) čas, kedy sa svietidlo začne rozsvecovať, 2) čas, za ktorý sa zvýši na požadovanú úroveň jasu, 3) čas, kedy sa začne stmievať, 4) trvanie tohto stmievania a 5) maximálnu intenzitu svetla pre daný interval

V aplikácii môžete prepínať medzi manuálnym a automatickým režimom. V manuálnom režime môžete svietidlo vypnúť/zapnúť z telefónu. V automatickom režime ho ovláda vybraný program.

[/vc_row]
Rozmery
147 × 23 × 75 mm
Napätie
12 - 24V
10662
No reviews

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Product added to wishlist
Product added to compare.