Hikari CrestGel 50 g
Hikari CrestGel 50 g

Hikari CrestGel 50 g

Skladom
7,41 €
S DPH

 

Hikari CrestGel je vysoko aromatická výživná zmes živín ideálna pre gekóny, ktoré používajú jazyk na vycítenie a výber potravín s ovocnou príchuťou.

Odskrutkujte uzáver a vytlačte požadované množstvo potravy na lyžičku, misku alebo pinzetou. Ak vaše zviera neprijíma CrestGel ľahko, skúste umiestniť gélový nástroj pred ústa. Kŕmte radšej neskôr ako neskôr, pretože gekóny sú najaktívnejšie v noci.Príjemná chuť
  • Až pri prechode z iných krmív vaše plazy rýchlo prijmú CrestGel vďaka jeho textúre a skvelej chuti. Laboratórne overená zmes živín.
  • Výživné krmivo z múčnych červov a starostlivo vybraných ovocných zložiek, ako je mango. Obsahuje všetky potrebné živiny pre plazy, ktoré konzumujú ovocie a hmyz.
  • Budú žiť dlhý a zdravý život bez straty vápnika alebo iných minerálnych doplnkov. Všetko, čo potrebujú, je už obsiahnuté v krmive.

Vyvinuté po rozsiahlych testoch v Hikari® Aquatic Lab a po úspešnom kŕmení gekónov chocholatých exkluzívnym krmivom CrestGel.

Špeciálne navrhnuté balenie zachováva kvalitu

Jedinečné balenie krmiva CrestGel eliminuje parazity, baktérie a absencia konzervačných látok znižuje riziko zdravotných problémov.

Kŕmivo je vhodné pre nasledujúce plazy:

Anolis barakový (Anolis baracoae), Felsuma madagaskarská (Phelsuma madagascarensis), Felsuma stojaca (Phelsma standii), Felsuma klemmeri (Phelsuma klemmeri), Felsuma ploská (Phelsuma laticauda), Gekón Kihowellov (Lygodactylus Kimhowelli), Gekón lávový (Tarentola delalandii), Gekón madagaskarský (Paroedura pictus), gekón modrý (Lygogactylus wiliamsii), gekón panenský (Lepidodactylus lugubris), gekón pásový (Gekko vittatus), gekón trpasličí (Hemiphillodactylus typus), gekón Ulikovského (Gekko ulikovskii), gekón kelpský (Rhacodactylus ciliatus).

5507
No reviews

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Product added to wishlist
Product added to compare.