SÚPRAVA KREVIET AQUAEL D&N 30
SÚPRAVA KREVIET AQUAEL D&N 30

SÚPRAVA KREVIET AQUAEL D&N 30

kompletná akváriová súprava, ktorá poskytuje ideálne podmienky pre rastliny, krevety a malé rybky. Je vybavené osvetlením Leddy Smart Day & Night, filtrom Turbo Mini, automatickým ohrievačom Fix 2, skleneným vekom so systémom Smart Open a minimalistickými rohmi na ochranu dna akvária.
Barva
Posledné kusy v sklade
63,71 €
S DPH

 

Aquael Shrimp Set Day & Night 10 je plne vybavené nanoakvárium s objemom 10l a rozmermi 20x20x25 cm.

  • Zabezpečuje ideálne podmienky pre rastliny, krevety a malé rybky.
  • Nynie je rozšírená o LED denné a nočné osvetlenie,kde si môžete vybrať z 3 režimov osvetlenia - 2 rôzne úrovne denného svetla a modré nočné svetlo.
  • Balenie obsahuje akvárium s krycím sklom, LED osvetlením, vnútorným a filtrom a ohrievačom.
[/vc_row gap="0" columns_placement="middle" bg_type="bg_color" bg_grad="background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0%, #E3E3));background: pozadie: -moz-linear-gradient(top,#E3E3E3 0%);background: -webkit-linear-gradient(top,#E3E3E3 0%);background: -o-linear-gradient(top,#E3E3E3 0%);background: V tomto prípade je potrebné, aby ste si mohli vybrať, či už chcete alebo nechcete, aby sa vám to podarilo: linear-gradient(top,#E3E3E3 0%);" bg_color_value="#000000" parallax_style="vcpb-default" bg_image_repeat="repeat" bg_image_size="cover" bg_img_attach="scroll" parallax_sense="30" animation_direction="left-animation" animation_repeat="repeat" bg_override="0" parallax_content_sense="30" fadeout_start_effect="30" overlay_pattern_opacity="80" multi_color_overlay_opacity="0.6" seperator_type="none_seperator" seperator_position="top_seperator" seperator_shape_size="40" seperator_svg_height="60" seperator_shape_background="#ffffff" seperator_shape_border="none" seperator_shape_border_width="1" icon_type="no_icon" icon_size="32" icon_style="none" icon_color_border="#333333" icon_border_size="1" icon_border_radius="500" icon_border_spacing="50" img_width="48" ult_hide_row_large_screen="off" ult_hide_row_desktop="off" ult_hide_row_tablet="off" ult_hide_row_tablet_small="off" ult_hide_row_mobile="off" ult_hide_row_mobile_large="off"]

LEDDY SMART DAY & NIGHT osvetlenie

minimalistické led osvetlenie určené pre malé akváriá. Má funkciu denného a nočného svetla, ktorá poskytuje dve rôzne úrovne denného svetla a modré nočné svetlo.
Režimy osvetlenia DEŇ / DENNÉ / NOČNÉ možno meniť manuálne alebo diaľkovo pomocou Socket Link Duo ovládaného pomocou aplikácie Aquael.

  • Výkon: 4,2 W
  • Svietivosť: 520 lm
  • Teplota: 7000 K
[/vc_row][/vc_row gap="0" columns_placement="middle" bg_type="bg_color" bg_grad="background: -webkit-gradient(linear, left top, left bottom, color-stop(0%, #E3E3));background: pozadie: -moz-linear-gradient(top,#E3E3E3 0%);background: -webkit-linear-gradient(top,#E3E3E3 0%);background: -o-linear-gradient(top,#E3E3E3 0%);background: V tomto prípade je potrebné, aby ste si mohli vybrať, či už chcete alebo nechcete, aby sa vám to podarilo: linear-gradient(top,#E3E3E3 0%);" bg_color_value="#000000" parallax_style="vcpb-default" bg_image_repeat="repeat" bg_image_size="cover" bg_img_attach="scroll" parallax_sense="30" animation_direction="left-animation" animation_repeat="repeat" bg_override="0" parallax_content_sense="30" fadeout_start_effect="30" overlay_pattern_opacity="80" multi_color_overlay_opacity="0.6" seperator_type="none_seperator" seperator_position="top_seperator" seperator_shape_size="40" seperator_svg_height="60" seperator_shape_background="#ffffff" seperator_shape_border="none" seperator_shape_border_width="1" icon_type="no_icon" icon_size="32" icon_style="none" icon_color_border="#333333" icon_border_size="1" icon_border_radius="500" icon_border_spacing="50" img_width="48" ult_hide_row_large_screen="off" ult_hide_row_desktop="off" ult_hide_row_tablet="off" ult_hide_row_tablet_small="off" ult_hide_row_mobile="off" ult_hide_row_mobile_large="off" css="vc_custom_1683126036013{margin-top: -30px !important;}"]

DAILY je základné a najsilnejšie svetlo, určené na osvetlenie akvária počas dňa

DAYBREAK je znížený výkon denného svetla na 50 % plus modré svetlo. Dobre funguje ako prvý režim po zotmení a pri kŕmení rýb - najmä ak máte plaché zásoby.

NIGHT je modrá žiara, ktorá umožňuje jedinečné pozorovanie akvárií po zotmení vrátane rýb a živočíchov s nočným životným štýlom.

[/vc_row]

Miniatúrny filter Aquel Turbo

  • 320 l/h
  • Nastaviteľná účinnosť, prevzdušňovanie a smer prúdenia vody

Oprava 2 automatického taviča

  • nahrieva na pevnú teplotu 25C
  • Spoľahlivý a automatický - ohrievač má zabudovaný mikroprocesor, vďaka ktorému zariadenie automaticky upravuje výkon ohrevu, aby sa udržala správna teplota vody a zabránilo sa náhlym výkyvom. Vďaka tomuto inovatívnemu riešeniu je ohrievač úplne bezúdržbový, čo je pre používateľa veľkou výhodou. Nemusíte sa teda starať o manuálne nastavovanie teploty vody v akváriu, pretože ohrievač FIX 2 to urobí za vás.
  • Energetická účinnosť - Vďaka integrovanému systému riadenia výkonu Smart Heating System (SHS) spotrebuje ohrievač akvária len toľko energie, koľko je potrebné na ohrev vody, čo prispieva k výrazným úsporám energie. Udržiava teplotu s presnosťou ±0,5 °C. To je veľmi dôležité na udržanie optimálnych životných podmienok pre obyvateľov akvária.

Sklenené veko s funkciou Chytré otváranie

  • Ryba zostane v akváriu
  • Chytré otváranie - sklo krytu je sklopené k zadnej stene
Rozmery
29 x 29 x 35 cm
Objem (l)
30
Objem akvária
26 - 50l
Osvetlenie
Leddy Smart Day & Night 4,8W
Teplota svetla
7000K
Svietivosť
520 lm
Filtrácia
Turbo Mini
Tavič
50W
Séria
SÚPRAVA KREVIET AQUAEL
Aquael
aq66
No reviews

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Product added to wishlist
Product added to compare.